Tacopaj!
Hej vänner!
Hoppas lördagskvällen är toppen!
Som ett alternativ till helgens standardmat-tacos bjöd jag idag på en variant-tacopaj!
Blev riktigt gott!
Sååå..
Här kommer receptet!
Tacopaj
250 g kesella
2,5 dl teffmjöl
1 tsk örtsalt
Blanda ihop degen och tryck ut i en rund form (20cm i diameter).
Ställ i kylen en liten stund.
Sätt ugnen på 200°.
Förgrädda pajskalet 15 min.
1 påse vegetarisk tacofärsmix tillredd enligt förpackningen
1 rödlök & 2 pressade vitlöksklyftor ( strimla rödlöken och mjukstek, tillsätt pressad vitlök)
1 liten burk majs
Blanda ihop ingredienserna till fyllningen.
3 ägg
1 förpackning Milda MiniMat
2 msk tacokrydda
salt och peppar
Vispa ihop ägg och Milda, krydda.
Fyll pajskalet med färsröra och häll sedan äggstanningen över.
Toppa med 100g mager riven ost.
Grädda 35 min på 20 min.
Servera med en härlig sallad!

Ett litet mattips såhär på höstkvällen..
Ljusen tända och massa mys..
Livskvalitet..
Hoppas kvällen är toppen!
Kram Linda