Sconesfrukost đđ
Söndagar bör alltid startas med sconesfrukost enligt mig đ
Allra helst efter en promenad med min grabb i âïžÂ
Â
GĂ„rdagen bjöd vare sig pĂ„ âïž eller promenad, men scones blev det đđ

Â

Â

Â

Â

Nybakta scones med keso, philadelphiaost, jordgubbssylt, miniostar, Ă€ppelmos och nybryggt kaffe đ
En fĂ€rgglad fruktsallad till det och man kan inte annat Ă€n le nöjt đ
Â
Hihi, ser nu att det ser ut som jag Ă€r ensam vid bordet.. đ
Men sambon gjorde mig sĂ€llskap nĂ€r jag mumsat en av mina scones đ
Trots sen ankomst Ă€r han alltid klar lĂ„ngt innan mig Ă€ndĂ„ đ
Â
SÄhÀr bakar du sconesen:
Scones (4st)
4 dl havregryn (kör till mjöl i mixer)
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 msk steviaströ
1/2 tsk kanel
2 tsk fiberhusk
1 dl Àppelmos/1rivet Àpple
1 Ă€ggvitaÂ
1,5 dl vatten
Blanda ihop allt och lÄt stÄ och dra 10 min.
Klicka ut 4 högar pÄ plÄt.
GrÀdda 15 min, 225 grader.
Enkelt, snabbt Ă„ galet gott đđ
Â
Som tur Ă€r passar det med scones vilken dag somhelst đ
Kanske nĂ„got som passar till mĂ„ndagsmyset? đ
Â
Ha en underbar fortsĂ€ttning pĂ„ dagen och gör den sĂ„dĂ€r hĂ€rlig som DU vill ha den â€ïž
Â
Kram Linda â€ïž