Kladdkaka 🔝

Kladdkaka är gott 😋
Jag gjorde en variant i veckan som blev väldans god 👍
 
Kladdkaka: utan gluten och laktos och sockerfri om du använder choklad sötad med stevia eller liknande 👍
 
2 mogna bananer
1/2 dl steviaströ
1,5 dl havremjöl (kör havregryn i mixer till mjöl)
1 tsk vaniljsocker
1 tsk flingsalt
1/2 dl sojamjölk
200 g mörk choklad (sockerfri?)
som du smälter på låg värme i mikro
 
Blanda allt i en bunke och kör med elvisp tills allt är blandat.
Bred ut smeten i en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter.
Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i
14 minuter.
 
Servera med en god vaniljglass, turkisk yoghurt eller kvarg och typ hallon, banan eller päron = 👌
 
En fika som denna 😃

Kommentera här: