


Såhär blev kakan till:
85 g Cavalier sockerfri 85% choklad
2,5 dl Milda Mini Mat
Smält chokladen i grädden på ganska låg värme i en gryta på spisen, rör om ofta!
Ta fram en bunke och lägg i:
1 dl steviaströ
1,25 dl carobpulver
3 msk starkt kaffe
3 ägg
Blanda allt detta, tillsätt chokladsmeten.
Häll smeten i en form med löstagbar kant, min mätte 21 cm i diameter.
Blir en ganska tunn kaka, vill du ha tjockare så ta en mindre form,
då kan man få justera tiden i ugnen något.
Dags att grädda 👍
180 grader 10 min.
Låt kakan stå i kylen minst ett dygn.
Jag har min kaka i frysen och tar fram en bit när jag blir sugen.
Kakan blir kladdig och härligt smakrik av mörk choklad 😋😋
Mums!!!
En bit av denna godbit och en kopp kaffe förgyllde min eftermiddag 💜
Nu då..?
Fortsatt lugn dag för att vakna upp pigg å glad som vanligt imorgon 😃
Sambon kommer snart hem i sällskap av semlor ❤️
Stockholms bästa semla hittas på Konditorn&Bagarn här i Hökarängen 😋
Ett besök där rekommenderas starkt!!
Mums ska det bli med en semla ikväll 😋😋
Just detta, att blanda hej vilt = balans för mig 👍
Alltid bra mat i grunden & hälsosamma bakverk till mellanmål!
Sen så njuter jag av gofika med både socker å gluten när jag känner för det 👌
Jag mår bra så 💜
Det ska inte vara allt eller inget, det ska vara lite av allt 👊
Hur tänker ni?
Njut av dagen kompisar 💜
Kram Linda