Kladdkaka!
Fredagsfika på gång?
Jag har just mumsat på denna...



Lika gott som det ser ut 😋
Receptet ser ut såhär...
Kladdkaka ❤️
1 ägg
1/2 dl stevia
Vispa detta pösigt med elvisp.
Blanda ner 1 dl kvarg och rör om.
Blanda detta i en bunke:
2 msk havremjöl
2 msk carobpulver
1 tsk snabbkaffepulver
1 krm vaniljpulver
1 tsk kakaonibs
några saltkorn
Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten och rör om.
Häll smeten i en liten springform (10 cm i diameter).
Grädda i nedre delen av ugnen på 200 grader i 12 min.
Låt svalna i kylen ett par timmar, jag ställde min i frysen en stund.
Servera med vaniljkvarg & frukt eller bär 😋
Jag garnerade min kaka med kvarg vispad med stevia & vaniljpulver.
Placerade ut några bananbitar, pudrade på carobpulver, strödde över kakaonibs..
Skar upp en sharonfrukt..
Ja, sen mumsade jag 😋
En kaka med härlig chokladsmak, kladdig och go 👌
Sockerfri, glutenfri och sagolikt god = en bra kombo i mina ögon ❤️❤️
Kanske något att baka i helgen?
Njut av fredagen och må gott ❤️
Kram Linda ❤️

