Kaffecheesecake!

Idag är det en perfekt dag att mumsa cheesecake på tycker jag 👍
 
Denna goding alltså 👌
 
Fixa den & njuuuut 😋
 
En fika som ger dig härlig energi 👊
 
 
1 dl havregryn
1 msk kokosmjöl
1 msk steviaströ
 
Blanda detta i en bunke.
Häll över 2 msk kokande vatten och rör om.
Tryck ut degen i en springform med diametern 10 cm.
 
Till fyllningen:
250 g kvarg, Lindahls med smaken " Latte Macchiato "
1/2 banan
1 msk steviaströ
1 msk mullbär
 
Vispa ihop fyllningen med elvisp någon minut.
 
Fördela fyllningen över bottnen i formen.
Ställ i frysen minst 4 timmar före servering.
 
Ta ut formen.
Skär runt kanten med vass kniv och lägg upp den på en tallrik.
Jag brukar låta botten av formen vara kvar för stabilitet.
 
Pudra över lite carobpulver (eller kakaopulver).
 
Njuuuuut 😋
 
 

Kommentarer:

1 Liene Svärd:

skriven

Så himlans gott! fast tycker inte stevia är så gott, skulle nog ta vanligt socker :) men bra med nyttigt variant p årecept tycker jag!

Svar: Du kan ta socker om du vill :)
LINDA

2 Marie Andersson:

skriven

Ojoj, vad härligt god denna ser ut, kaffesmak och allt =)

Svar: Den var såååå god :)
LINDA

Kommentera här: